avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchirere apartament pe firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchirere apartament pe firma.

Buna ziua,

Doresc sa inchirez un apartament pe FIRMA pentru a locui in el (sunt administrator & asociat unic), il voi inchira de la o alta persoana juridica. Apartamentul este in alt judet decat sediul social al
firmei mele.

E posibil sa am vrio problema cu anaf-ul?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
devpaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:11, 5 Ianuarie 2024
daca nu puteti justifica rostul prezentei dvs., ANAF va considera cheltuielile ca nedeductibile. de exemplu, deschiderea unui punct de lucru in localitatea unde inchiriati e un motiv credibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt administrator si angajat la o firma care are ... Bejenaru Bianca Bejenaru Bianca Buna ziua! Sunt administrator si angajat la o firma care are sediul in București, sectorul 1 . Doresc sa închiriez un apartament de la o persoana juridică ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)