avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchirere apartament pe firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchirere apartament pe firma.

Buna ziua,

Doresc sa inchirez un apartament pe FIRMA pentru a locui in el (sunt administrator & asociat unic), il voi inchira de la o alta persoana juridica. Apartamentul este in alt judet decat sediul social al
firmei mele.

E posibil sa am vrio problema cu anaf-ul?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
devpaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:11, 5 Ianuarie 2024
daca nu puteti justifica rostul prezentei dvs., ANAF va considera cheltuielile ca nedeductibile. de exemplu, deschiderea unui punct de lucru in localitatea unde inchiriati e un motiv credibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt administrator si angajat la o firma care are ... Bejenaru Bianca Bejenaru Bianca Buna ziua! Sunt administrator si angajat la o firma care are sediul in București, sectorul 1 . Doresc sa închiriez un apartament de la o persoana juridică ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)