avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o salariata suspendata in CIC, pana pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o salariata suspendata in CIC, pana pe data de ...

Buna ziua,

Am o salariata suspendata in CIC, pana pe data de 01.03.2024 si incepand cu 05.01.2024 societatea la care este angajata se dizolva .

Va rog sa-mi spuneti cu ce articol pot inceta cm, sa nu fie nici o problema si nici sa nu-i afecteze CIC.ul

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: alkasalarizare , utilizator 19:05, 3 Ianuarie 2024
Incetarea c.i.m. nu ii afecteaza CCC.

Art. 56 C.mun.
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
a) la data decesului salariatului sau al angajatorului persoana fizica, precum si in cazul dizolvarii angajatorului persoana juridica, de la data la care angajatorul si-a incetat existenta conform legii;
...
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj 2024 conditii doar_eumike doar_eumike Suna ziua, daca pe 01.04.2024..incasez divedende 80 mii ron..iar pe 01.05.2024 inchid(radiez firma) ..la 01.06.2025 pot cere somaj? de la 01.06.2024 nu o sa ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim unei angajate insarcinate ContSters406010 ContSters406010 Buna ziua, Am o situatie mai aparte.Angajata abia a revenit la lucru dupa un concediu de crestere copil, apoi a ramas acum iar insarcinata dar din pacate ... (vezi toată discuția)
Salariata in concediu maternitate - societate in dizolvare Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata aflata in concediu prenatal. Asociatii doresc dizolvarea voluntara a firmei, ca urmare a faptului ca firma nu mai poate functiona ... (vezi toată discuția)