avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara .Sintem 6 frati (3 baieti si 3 fete) .Tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara .Sintem 6 frati (3 baieti si 3 fete) .Tatal nostru care ...

Buna seara .Sintem 6 frati (3baieti si 3fete) .Tatal nostru care este decedat a fost prinzionier in Rusia 1 an, 3 luni si 5 zile., 5 dintre noi beneficim de indemnizatia prevazuta de Decretul-lege 118/1990 iar o sora nascuta in anul 1942 nu primeste aceasta indemnizatie pe motiv ca in certificatul de nastere figureaza pe numele mamei.Mentionez ca si mama este decedata. Cum se poate rezolva aceasta situatie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:29, 3 Ianuarie 2024
Nu rezolvati daca tatal nu a recunoscut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,respectuos va rog sa-mi comunicati ce lege a aparut ... mariahagioglu mariahagioglu Buna seara,respectuos,va rog sa-mi comunicati,ce lege a aparut privind drepturile de mostenitor al unui fost detinut in lagarele de concentrare din ... (vezi toată discuția)
Bună seara, tatăl mamei mele a fost deportat în rusia. mama ... morley morley Bună seara, tatăl mamei mele a fost deportat în Rusia. Mama mea a depus o cerere la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, în luna ... (vezi toată discuția)
Decretul 118/1990 MihaiBucur MihaiBucur [b]Buna seara! Am si eu o singura intrebare: In cazul decretului-lege 118/1990, prin care se stabilesc indemnizatii pt persoanele persecutate, detinute etc. in ... (vezi toată discuția)