avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La pensionarea la termen pentru un angajat bugetar în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La pensionarea la termen pentru un angajat bugetar în cadrul ...

La pensionarea la termen pentru un angajat bugetar în cadrul unui spital se acorda salarii compensatorii?
Menționez ca nu cunosc conținutul contractului de munca iar în contractul individual nu este menționat.
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 4 Ianuarie 2024
Nu se acorda salarii compensatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pensie pentru limită de vârstă tomela tomela Bună seara ! Am primit decizia de pensionare săptămâna trecută , 26 octombrie . Luni , angajatorul ( bugetar ) a fost înștiințat despre aceasta și mi ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare bugetari Castravetele Castravetele Buna ziua, Vreau sa imi tin singur indexul de ore suplimentare, sa vad daca imi sunt acordate liberele necesare. Daca exista cineva care ma poate ajuta. ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare coco99 coco99 o societate privata sau bugetara cu cat ar trebui sa plateasca minim orele suplimentare si sau pot face diferente intre zilele normale si sambata si dumineca? (vezi toată discuția)