avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, intreb pentru o tanara necasatorita de 20de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, intreb pentru o tanara necasatorita de 20de ani care ...

Buna ziua, intreb pentru o tanara necasatorita de 20de ani care nu a muncit si are studiile (liceul) terminat.
Tanara a nascut in urma cu 3 luni in afara de alocatia pentru cresterea copilului, ar mai putea beneficia de alte beneficii? Gen daca incheie un contract de asigurare si sa beneficieze de indemnizatie? Care sunt legile care se aplica? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 4 Ianuarie 2024
Buna ziua!
Nu poate primi indemnizatie daca nu a lucrat.
Gasiti aici detalii
[ link extern ] /
Poate primi un ajutor social de la DGASPC sau primarie.
Cand a terminat liceul ? Studiile au fost la zi ? Care este data exacta a nasterii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil IsabelleAndreea IsabelleAndreea Bună ziua! As avea nevoie de ajutor. Sunt însărcinată în 10 săptămâni și somera de tot atât timp, caut loc de munca însă nimeni nu e dispus sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap Gasile Gasile Ce ajutor din partea statului poate primii o persoana in varsta de 47 de ani, care nu a platit nici un fel de asigurare sociala pana acum deoarece a muncit ... (vezi toată discuția)
Somaj si indemnizatie crestere copil AURELIA27 AURELIA27 Am terminat liceul la seral in aceasta vara, dar in aprilie am ramas gravida . Am depus actele pentru somaj , pentru a putea intra in C.C.C .Acum o saptamana ... (vezi toată discuția)