avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj si indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj si indemnizatie crestere copil

Am terminat liceul la seral in aceasta vara, dar in aprilie am ramas gravida . Am depus actele pentru somaj , pentru a putea intra in C.C.C .Acum o saptamana am nascut dar mi s-a spus ca nu pot beneficia de C.C.C. dupa terminarea unei scoli gen seral , ci doar daca as fi fost la cursuri de zi. Acest seral a fost cu prezenta zilnica. Se poate intra in Concediu Crestere Copil ?.
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
AURELIA27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:38, 28 Ianuarie 2015
1. OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor spune ca poate beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil o persoana care in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului frecventeaza, fara intrerupere, cursurile DE ZI ale unei forme de invatamant.

2. Cursurile seral sunt si ele cu frecventa dar nu sunt cursuri DE ZI.

3. Veti putea beneficia insa de alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar pana implineste copilul 2 ani si apoi de 42 lei lunar pana implineste copilul 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mama eleva calotescu_efimita calotescu_efimita Buna ziua!! As dori sa ma ajutati si pe mine cu mai multe informati! Sunt eleva in clasa a12a sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna aprilie as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul meu daca eu inca sunt eleva iulianaflorea iulianaflorea Ma numesc Daniela , am 18 ani sunt eleva inca la liceu in clasa a11 si sunt insarcinata . Am de gand sa continui scoala pentru ca bebelusul se va naste in ... (vezi toată discuția)