avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un autoturism pe numele meu. Pot sa fac procura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un autoturism pe numele meu. Pot sa fac procura notariala ...

Am un autoturism pe numele meu.
Pot sa fac procura notariala pentru vânzarea mașinii si reprezentare la fisc de către fica mea ca să nu mai fie necesara prezenta mea?

Mulțumesc!


Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:27, 4 Ianuarie 2024
da
Da. Dar dacă sunteți căsătorita și autoturismul a fost cumpărat în timpul căsătoriei, procura pentru vânzare trebuie făcută de ambii (dvs și soțul)
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumpărat în timpul căsătoriei, înmatriculat pe numele soției. de ce nu am aceleași drepturi ca și ea în relația cu autoritățile? Alexe Miclaus Alexe Miclaus Am un autoturism cumparat pe numele sotiei, in timpul casatoriei. De ce nu pot efectua operatii referitoare la autoturism in raport cu institutiile statului? ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele in cartea masinii dupa divort nicoEU nicoEU am divortat si am revenit la numele de fata , imi pot schimba numele de familie in cartea masinii daca nu avem partaj ? mentionez ca am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare - cumparare a masinii are alt nume decat ... Cristian-Iulian Cristian-Iulian Contractul de vanzare - cumparare a masinii are alt nume decat cel scris pe actele masinii, masina pe numele sotului iar contractul de vanzare - cumparare l-a ... (vezi toată discuția)