avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, suntem patru frați unul dintre noi a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, suntem patru frați unul dintre noi a decedat de recent ...

Buna ziua,suntem patru frați unul dintre noi a decedat de recent iar de curând am aflat că are o fiică legală .Întrebarea mea este daca acea fiică care nu l-a căutat niciodată are undrept la moștenirea din partea părinților nostri
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:48, 4 Ianuarie 2024
Da, are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune maria_2012 maria_2012 Buna seara. Recent ne-a decedat singurul copil pe care l-am avut. Acum, in cazul decesului meu sau al sotului , cine este considerat mostenitor legal. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren floriancasapu floriancasapu Buna ziua, Am inceput de curand in instanta un proces prin care solicitam impartirea unei suprafete de teren aflata in proprietatea unui unchi care a decedat. ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma va rog! arara arara Copii unui frate decedat vin la mostenire alaturi de ceilati frati ai tatalui decedat in caz de deces al altui frate fara mostenitori? De mentionat ca averea ... (vezi toată discuția)