avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Ma numesc Groza Felician si doresc sa stiu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Ma numesc Groza Felician si doresc sa stiu unde pot ...

Buna ziua,
Ma numesc Groza Felician si doresc sa stiu unde pot gasi arhivele Electrotimis S.A. pentru eliberarea unei adeverinte de vechime a muncii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 4 Ianuarie 2024
Societatile comerciale Bega Tehnomet S.A. Timisoara si Electrotimis S.A. Timisoara, au fuzionat , firma nou-formata avea numele si sediul societatii absorbante, S.C. Bega Tehnomet S.A.

Bega Tehmomet este in functiune, cus ediul in Municipiul Timişoara, P-ţa G-ral. Gheorghe Domăşnean, Nr. 11, CORP B, SPAȚIUL A, Etaj 1, Județ Timiş.. intrebati daca stiu ceva de arhiva fostei intreprinderi Electrotimis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog, unde aș putea găsi arhiva electromotor s.a. timișoara ... Boianu Boianu Vă rog, unde aș putea găsi arhiva Electromotor S.A. Timișoara ? (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei ... Fely Cya Fely Cya Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei fabrici țesătură din iasi.De la Iași anul trecut ne au comunicat ca ar fi la Inav ... (vezi toată discuția)
Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ont litoral . ... Radu Eugen Radu Eugen Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ONT LITORAL . Va multumesc Eugen Radu- Constanta (vezi toată discuția)