avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am Cartea de munca pierduta si pentru a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am Cartea de munca pierduta si pentru a aduna anii ...

Buna ziua am Cartea de munca pierduta si pentru a aduna anii contribuiti in Romania Casa Judeteana de Pensii in lipsa cartii de munca imi cere sa caut eu arhivele societatilor pentru care am lucrat din anul 1990 ceea ce este imposibil multe societati sunt disparute demult.Este vreo cale legala mi se pare absurd sa pierd anii de munca doar ca mi-a luat foc casa in trecut si nu am cartea de munca.Casa de pensii nu ar trebuii sa aiba o arhiva a lor,cu anii contribuabilor?? Ei imi spun ca nu am si ca am pierdut anii daca nu le dovedesc eu cautand societatiile pentru care am lucrat.Va rog un raspuns mi-ar fii de mare ajutor.An nou Fericit.!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 4 Ianuarie 2024
NU ar trebui sa aiba Cas de Pensii asa ceva..multe din institutiile publice actuale au fost infiintate dupa REVOLUTIE.

Incepand cu 01.04.2001, Casa de Pensii are centralizate datele pe CNP-urile persoanelor.

Daca stiti unfde ati lucrat in acea perioada , postati denumirile excate la fostilor angjatori ..poate veti gasi , prin intermediul nostru, arhivele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o adeverinta de vechime in munca incepand din ... mariosfle mariosfle cum pot obtine o adeverinta de vechime in munca incepand din 1981 Sunt medic stomatolog si am activat in diferite locatii Nu m carte de munca Multumesc (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca kissmy09 kissmy09 buna ziua ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare' daca sediul intrepriderii in care mi-am desfasurat activitatea in anul ... (vezi toată discuția)