Buna ziua am Cartea de munca pierduta si pentru a aduna anii contribuiti in Romania Casa Judeteana de Pensii in lipsa cartii de munca imi cere sa caut eu arhivele societatilor pentru care am lucrat din anul 1990 ceea ce este imposibil multe societati sunt disparute demult.Este vreo cale legala mi se pare absurd sa pierd anii de munca doar ca mi-a luat foc casa in trecut si nu am cartea de munca.Casa de pensii nu ar trebuii sa aiba o arhiva a lor,cu anii contribuabilor?? Ei imi spun ca nu am si ca am pierdut anii daca nu le dovedesc eu cautand societatiile pentru care am lucrat.Va rog un raspuns mi-ar fii de mare ajutor.An nou Fericit.!!
NU ar trebui sa aiba Cas de Pensii asa ceva..multe din institutiile publice actuale au fost infiintate dupa REVOLUTIE.
Incepand cu 01.04.2001, Casa de Pensii are centralizate datele pe CNP-urile persoanelor.
Daca stiti unfde ati lucrat in acea perioada , postati denumirile excate la fostilor angjatori ..poate veti gasi , prin intermediul nostru, arhivele respective.