avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Organizarea de campanii promotionale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Organizarea de campanii promotionale

Bună ziua! Există posibilitatea de a organiza promoții în magazinele fizice doar pentru clienții care au card de fidelitate valid fără a oferi și posibilitatea de a emite noi carduri de fidelitate? Se poate limita o promoție doar la o anumită categorie de clienți fără să oferi posibilitatea ca orice client să poată solicita un card de fidelitate și să poată astfel beneficia de promoție? În OG este menționat că o vânzare promoțională trebuie să se adreseze ansamblului de clienți și vreau să mă lămuresc la ce se referă această mențiune. Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:06, 5 Ianuarie 2024
se poate, insa acest lucru se face prin filtrarea accesului clientilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card reduceri bianca12 bianca12 Buna ziua. Am fost astazi intrun supermarket si am constatat ca existau anumite reduceri sub forma de promotii pt anumite produse, iar in dreptul lor scria ca ... (vezi toată discuția)
Promotii rashedc rashedc Buna seara As dori sa va cunosc punctul de vedere in legatura cu urmatoarea m odalitate de desfasurare a unei promotii adresata vanzatorilor, persoane ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate a materialelor promotionale lavy80 lavy80 Buna ziua, Doresc sa stiu daca este corect sa se emita factura cu valoare zero pentru produsele promotionale .Daca da, cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)