avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna! Sunt angajata la stat si in concediu de risc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna! Sunt angajata la stat si in concediu de risc maternal. ...

Buna! Sunt angajata la stat si in concediu de risc maternal. Sotul vrea sa achizitioneze o firma pe numele meu (unde voi figura ca asociat, iar el administrator, ocupandu-se de firma in sine). Intrebarea mea este, poate fi pe numele meu o firma, daca eu sunt in risc, urmand sa iau prenatal, concediu crestere copil si indemnizatie? Eu nu o sa realizez venituri.
Vreau sa stiu daca aceasta firma imi afecteaza jobul la stat si concediile in sine.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 5 Ianuarie 2024
Da, poate fi pe numele dvs. o firma
Deci sa inteleg ca nu imi e afectat jobul la stat si concediul de risc/sarcina/crestere. Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Da, poate fi pe numele dvs. o firma

Sunteti functionar public sau personal contractual?

personal contractual
Cornel Vasile a scris:

Sunteti functionar public sau personal contractual?

In acest caz, nu vad ca ar exista un impediment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea salariului in perioada de postnatal si de ingrijirea copilului Biroemese Biroemese Buna ziIua, Lucrand ca profesor in invatamant ,asi dori sa-mi spuneti daca vacantele ne afecteaza la concediul de risc maternal,prenatal si postnatal?Daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)