avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De câte zile de concediu (odihnă ) poate beneficia ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De câte zile de concediu (odihnă ) poate beneficia un angajat ...

De câte zile de concediu (odihnă )poate beneficia un angajat cu 38 de ani vechime!?Stiam ceva de 1zi/an vechime in afara celor 21 de zile standard!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:58, 4 Ianuarie 2024
Trebuie sa vada în contract ul de munca. Poate avea sau nu, mai mult de 21 de zile.
Nu stiu de unde stiti de acea zi/an , eu nu am auzit de asa ceva ( si nici nu cred ca exista in vreun contract ) . Ganditi-va , in cazul dvs. , ar fi vorba de aproape 60 zile lucratoare ( cam 12 saptamani ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna angelica82 angelica82 Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna biamaria biamaria Buna ziua!Daca in 22 iulie 2010 am fost reincadrata in munca dupa concediu crestere copil,pot beneficia de concediu de odihna pentru anul 2010?Daca da cate ... (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu de odihna lidia31 lidia31 buna ziua. Am si eu o nelamurire: sunt angajata din 14 noiembrie 2008 si pe parcursul anului am avut o saptamana de concediu fara plata si 2 saptamani de ... (vezi toată discuția)