Mi se pare foarte nedrept, nu am efectuat rulajul deoarece aveam o poprire pe cont, iar suma imi ramanea blocata daca ii depuneam, am avut o suma destul de mare pe card, din care ei si au tras luna de luna dobanzile...
alxx12344 a scris:
Multumesc de raspuns, treaba este mai delicata, si cred ca o sa stau de vorba cu un avocat ce sanse am, vreau sa ii dau in judecata. Am cerut restructurarea pentru un card de cumparaturi, a fost pus pe plata integrala, desi i am implorat sa astepte maxim 10 zile si le fac rulajul, doar sa imi intre salariul. Acum incerc sa rezolv problema, deoarece tot ei mi au spus ca risc sa intru la plata integrala cu creditul pe care il am, ei spun ca orice suma intrata in cont, o sa fie blocata pana la achitarea cardului, asta au si facut, astfel nu imi achit creditul. Pe langa asta mi au tras 50% din salariu in luna decembrie, eu neavand alte popriri, nu am citit nicaieri ca intra si alte credite active in acest calcul, (am anumite compensatii in salariu de care nu trebuiau sa se atinga) mai ales ca ei mi au tras doar pentru cardul de cumparaturi. Nu prea stiu ce sa fac. M am gandit sa imi fac alt card intre timp la alta banca sa imi intre acolo salariul, pana rezolt litigiul cu ei, dar nu stiu daca as proceda ok...