avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns ...

Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns al bancilor, daca exista asa ceva. Am facut la o banca o cerere pentru restructurarea unui card. Au trecut 2 saptamani si nu am absolut nici un raspuns de la banca. Intrebarea mea este daca au cumva un termen legal in care ar trebui sa imi ofere un raspuns?
Cel mai recent răspuns: alxx12344 , utilizator 14:22, 16 Ianuarie 2024
Sunt de acord, ce scrie Gi-jane2, neaparat trebuie sa faceti rost de bani si sa achitati indata creditul (cardul de cumparaturi functioneaza ca si linie de credit) la scadenta devine eligibila toata suma. În contract sunt stipulate toate clauzele, ce se va intampla daca…..
Puteti sa mergeti la un avocat, însã sanse minime la proces, plus veti plati si onorar avocat etc.
Mulțumesc pentru răspunsuri!

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Sunt de acord, ce scrie Gi-jane2, neaparat trebuie sa faceti rost de bani si sa achitati indata creditul (cardul de cumparaturi functioneaza ca si linie de credit) la scadenta devine eligibila toata suma. În contract sunt stipulate toate clauzele, ce se va intampla daca…..
Puteti sa mergeti la un avocat, însã sanse minime la proces, plus veti plati si onorar avocat etc.

Mulțumesc pentru răspunsuri!

gi-jane2 a scris:

Faceti rost de bani și achitati cardul de cumpărături și închideți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot să plătesc rata întreagă la bancă, iar cererea de restructurare credit mi-a fost respinsă. dacă achit lunar, dar parțial, mi se poate pune poprire pe salariu? Ady1923 Ady1923 Buna ziua am un credit de nevoi personale pe 5 ani achit o rata de 950 lei lunar de 1,5 ani insa numai imi pot permite sa platesc toata rata am facut cereri de ... (vezi toată discuția)
Poprire ilegala??? www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com Am o problema deosebita cu banca unde eu lunar incasez salarul.pe card. In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile m-i sa instituit o ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac o contestatie costelstanescu costelstanescu BUNA ZIUA Ma numesc Stanescu Costel din Ploiesti Am facut un credit in 2007 de 4400,00 lei la Unicredit Tiriac Am platit jumate din credit, adica 2200,00 ... (vezi toată discuția)