avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am achiziționat din Germania un dulap de haine online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am achiziționat din Germania un dulap de haine online

Bună seara,am achiziționat din Germania un dulap de haine online în decembrie și până azi nu am reușit să iau legătura cu firma respectivă.Firma se numește Finmatra este din Leipzig nu răspunde la mesaje și telefon.Ce este de făcut,am factura.
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:45, 5 Ianuarie 2024
care e problema, de fapt? nu ati primit dulapul? din prezentarea conditiilor reiese ca livreaza doar in Germania. aveti insa posibilitatea de a rezolva disputa pe care o aveti pe site-ul UE: [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Disputa domeniu .ro silveralecs silveralecs Buna ziua, Doresc sa achizitionez un domeniu .ro insa acesta este deja inregistrat. Numele domeniului este chiar numele meu de familie ( nu este un nume ... (vezi toată discuția)
Am comandat o chitara pe site-ul kytary.ro.marfa nu a ajuns la ... Cristi Istrate Cristi Istrate Am comandat o chitara pe site-ul kytary.ro.Marfa nu a ajuns la mine de 2 saptamani.Apare la transportator intr-un depozit din Germania.Magazinul online este si ... (vezi toată discuția)