avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am comandat o chitara pe site-ul kytary.ro.Marfa nu a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am comandat o chitara pe site-ul kytary.ro.Marfa nu a ajuns la ...

Am comandat o chitara pe site-ul kytary.ro.Marfa nu a ajuns la mine de 2 saptamani.Apare la transportator intr-un depozit din Germania.Magazinul online este si livreaza din Cehia.De o saptamina tot discut cu ei sa imi dea banii inapoi sau sa imi trimita un alt instrument si sa rezolve cu transportatorul problema coletului pe care nu-l gasesc.Din pacate pentru mine, nu vor sa imi dea nici banii inapoi si nici sa-mi trimita alt instrument.Cica asteapta sa le trimita curierul coletul inapoi si dupa aia imi returneaza banii.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:08, 12 Noiembrie 2021
Faceți o sesizare online la ANPC. Aveți un link mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse platite din greseala, dar necomandate ionescuadrian ionescuadrian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am platit din greseala niste produse pe care nu le-am comandat si nici nu am nevoie de ele.Eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)