avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am primit mostenire de la tatal meu decedat un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am primit mostenire de la tatal meu decedat un teren in localitatea ...

Am primit mostenire de la taal meu decedat un teren in localitatea UILEACU DE MUNTE BIHOR , in suprafata de 2260 mp. si este in coproprietate cu un cetatean pe nume VIDICA si sotia acestuia.Doresc sa vand partea mea de copoprietate , am cerut de la un totpograf sa intocmeasca pe banii mei proprii si planul de amplasament , este cu acte in regula inscris in CF Paleu, si Primaria Paleu , imi spune ca nu imi da de fel nici adresa macar a coprioprietarilor terenuleui detinut de mine sa fac formalitatile de dezmembrare teren si pe urma vanzare ,Ce am de facut in aceasta situatie,.Ma costa mai mult avocatul si cheltuielile de judecata astfel decat tot terenul .
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:30, 6 Ianuarie 2024
Ce vreti de la primarie mai exact si nu va da?
Primaria Nojorid nu vrea sa imi dea datele de identificare ale coproprietarului , ca am mostenit terenul de la tatal meu decedat in coproprietate , si eu vreau sa dezmembrez sa pot sa imi vand partea mea de proprietate si primaria nu imi da datele persoanei cu care sunt in coproprietate spune ca sunt secrete cu cine sa ma judeca atunci? Nu ridica telefonul nici cind suna topograful am facut eu cu un topograf autorizat planul cadastral al terenului meu si trebuie semnatura si a coproprietarului si nu este de gasit coproprietarul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
Monosiflorian, utilizator
Nu exista partea dvs de proprietate.
Dvs aveți o cota parte ideala si abstracta din întregul teren. Partea dvs nu poate fi identificata fizic, decât prin partaj.
La stadiul actual, nu puteți decât sa ca vindeți cota, urmând ca cel ce cumpără de la dvs sa rămână în coproprietate cu Vidica.
Pentru dezmembrarea terenului este obligatoriu acordul și semnătura tuturor coproprietarilor. A dvs și a lui Vidica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)
Interdictie instrainare teren GherghinaP GherghinaP buna seara, va rog sa-mi spuneti daca pot instraina - vinde 25 mp din cota de 50% din terenul (curte) pe care il detin cu un alt coproprietar in urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Se admite donatia cotei parti de teren in indiviziune? mariapopescu mariapopescu Tata este comostenitor cu o nepoata,ambii fiind mentionati in titlul de proprietate care-i pe numele mamei lui decedate.In situatia data tatal imi poate dona ... (vezi toată discuția)