avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua am și eu o întrebare,Eu pot fi declarat ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua am și eu o întrebare,Eu pot fi declarat în stare ...

Buna ziua am și eu o întrebare,Eu pot fi declarat în stare de insolvabilitate dacă dețin bunuri imobile și mobile în coproprietate cu soția iar bunurile imobile au o valoare mai mare decât obligația fiscala pentru care se declara starea de incompatibilitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 6 Ianuarie 2024
insolventa inseamna ca nu va platiti datoriile, nu ca nu aveti cu ce.
Este insolvabil debitorul ale cărui venituri şi/sau bunuri urmăribile au o valoare mai mică decât obligaţiile fiscale de plată sau care nu are venituri ori bunuri urmăribile.
Cum adică insolventa înseamnă că nu îmi plătesc datoriile ,fiți mai explicit.
Insolvenţa este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficienţa fondurilor băneşti disponibile pentru plata datoriilor, pe măsură ce acestea devin scadente. Insolvenţa debitorului se prezumă atunci când acesta, după trecerea unui termen de 90 de zile de la data scadenţei, nu a plătit datoria sa faţă de unul sau mai mulţi creditori.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre insolventa si insolvabilitate cristian A. cristian A. Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema! Care este diferenta dintre un SRL intrat in insolventa si un SRL intrat in insolvabilitate ? Va multumesc !!! (vezi toată discuția)
Insolventa petridean petridean ce presupune mai exact insolventa unei firme?Ce inseamna? (vezi toată discuția)
Vanzare teren NATY_ANCA NATY_ANCA sc x (asociat unic) cumpara un teren, obtinand un credit de la banca. dupa ce plateste integral creditul, asociatul vrea sa-si treaca terenul pe el (persoana ... (vezi toată discuția)