avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,am primit de la executor o înștiințare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,am primit de la executor o înștiințare cum ca voi ...

Bună ziua,am primit de la executor o înștiințare cum ca voi avea locuinta executata silit.daca proprietarul locuinței decedează între timp executarea rămâne valabila?pot ajunge la o înțelegere cu executorul?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:57, 7 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, executarea rămâne valabila, există demersuri și conditii prin care pot întra în discuție moștenitorii, dacă este cazul.
Da, se poate ajunge la o înțelegere cu creditorul, prin intermediul executorului judecătoresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, va contraziceti un pic sau nu sunteti foarte precisa in exprimare.
1) Spuneti "am primit o înștiințare" (adica dvs) si apoi spuneti ca "daca proprietarul locuinței decedează".
Pana la urma cine este proprietarul locuintei, dvs sau altcineva?
2) La "o intelegere" trebuie sa ajungeti cu creditorul, adica cu cel care a demarat executarea silita, deci teoretic nu neaparat cu executorul judecatoresc trebuie sa negociati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
trandafir2, moderator
Executorul nu poate trece peste voința și dorința creditorului care la angajat să vă execute silit.
Teoretic executorul nu poate lua decizii personale fără aprobarea creditorului, oricât ați negocia cu el.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata intretinerii geavela geavela Buna ziua ,Locuiesc in 2 camere cu fiica mea si doi nepoti ,de 4 si 2 ani .Lucrez numai eu.Am primit ieri somatie de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac adinaavocat adinaavocat Am pierdut un proces am de dat o anumita suma de bani(daune)banii nu ii am...ce ramane de facut? (vezi toată discuția)
Executare silita imobil bun comun Alexdidina Alexdidina Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la o executare silita ! Va urma sa intru impreuna cu sora mea in posesia unui imobil printr un act de donatie in ... (vezi toată discuția)