avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Pot chema in judecată mai multe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Pot chema in judecată mai multe instituții deodată ...

Bună ziua,

Pot chema in judecată mai multe instituții deodată sau este necesar separat fiecare in parte? (prejudiciu cauzat)
Mulțumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Curios26 , utilizator 17:18, 9 Ianuarie 2024
Da, puteți chema in judecată mai multe institutii.
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in garantie! camelia21 camelia21 Buna!Marturisesc ca am pierdut in fond intr un litigiu de munca!Nu am apucat sa chem in garantie pt mine o alta persoana ca nu am stiut ca trebuie chemata ... (vezi toată discuția)
Daune morale litigii de muncă angajatorul poate cere pretenții ... nicoleta_elena nicoleta_elena daune morale litigii de muncă Angajatorul poate cere pretenții daune morale angajatului?si in ce conditii (vezi toată discuția)
Angajatii pot raspunde in solidar? ana*maria ana*maria Buna ziua, Va mai supun atentia cu o alta problema. In cazul in care doi soferi angajati ai societatii noastre, ne-au cauzat un prejudiciu, in cursa in care ... (vezi toată discuția)