avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Eliberarea unui Certificat de atestare fiscală
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Eliberarea unui Certificat de atestare fiscală

Bună seara, am și eu o întrebare, dacă cei de la taxe și impozite locale mau declarat insolvabil cu obligație fiscala de 600 de lei și dacă eu solicit eliberarea unui Certificat de atestare fiscală mi se eliberează pe zero sau cu obligația fiscală cu care am fost declarat insolvabil?va mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eduard77 , utilizator 09:41, 8 Ianuarie 2024
Cu datorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe terenuri nedeclarate bibibossu bibibossu Sunt mostenitorul legal al unor terenuri agricole si un teren de casa cu o casa cu 2 camere. Mostenirea a intervenit in in 1995 si a fost urmata de un proces ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal cona_dumitru cona_dumitru Buna ziua,sunt din Constanta si am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute.Trebuie sa facem o succesiune urgent si imi trebuie un certificat fiscal.Stie ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)