avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Vin și eu cu o întrebare la voi,poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Vin și eu cu o întrebare la voi,poate reușesc ...

Buna seara.
Vin și eu cu o întrebare la voi,poate reușesc să găsesc răspuns aici și o rezolvare la problema pe care o am.
In urma cu 2 ani mi-am cumpărat casa la sat.
Toate bune și frumoase in primul an,vecini faini ,mișto,săritori sa te ajute
Numai că treabă asta sa întâmplat în primul an.
In cel de-al doilea an lucrurile s-au schimbat radical,s-au întors la 360 de grade
Unul din vecinii mei nu-i mai place se mine,sa luat de mine că-l deranjează coșul de fum,coșul meu de fum,și mi-a zis că trebuie să mi-l înalt că fumul se duce in curtea lui și-l deranjează. Mi l-am inaltal bineînțeles,cu 2 metri,desti coșul avea 3 metri de la acopesrisi.
Precizez că mi-a făcut reclamație.
Anul trecut în toamna mi-a făcut reclamație la primărie că scot fosa septica in gradina și arunc pe lângă gardul lui.
Deși am contract cu vidanja și o vidanjez.
Daca fac ceva in gradina adun resturi vegetale mă amenința,daca le dau foc cheamă pompieri peste mine.
Nu știu ce să mai fac.
Care ar fi rezolvarea.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:26, 6 Ianuarie 2024
Nu le dați foc ca e ilegal. În rest, vedeti-va de treaba, nu il mai luați în seama, dar țineți cont sa nu încălcați legea ca va reclama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere auto ContSters382135 ContSters382135 Sunt nou proprietar . am gasit o cale de acces de numai 2,5 m liniari pe o distanda de 45 de metri lungime la o panta de 45 de grade pe 10-15 metri lungime . ... (vezi toată discuția)
Fum dintr-o sursă necunoscută gjo gjo Bună seara, În caz ca un vecin (nu îmi pot da seama exact care e din cauza ca e noapte și fumul se vede doar acolo unde ajunge lumina de la stâlpul de ... (vezi toată discuția)