În caz ca un vecin (nu îmi pot da seama exact care e din cauza ca e noapte și fumul se vede doar acolo unde ajunge lumina de la stâlpul de iluminat, dar știu aproximativ zona potențială. E un rand de 3-5 case max ) da foc la gunoaie/resturi vegetale , cum pot proceda pentru a opri asta cât mai repede posibil ? Nu de alta , dar măcar noaptea să pot tine geamul deschis pentru a putea aerisii și racorii cât de cât locuința (mai ales ca ziua sunt temperaturide 35-40 de grade in aceastăperioadă) , nu să-mi umple casa cu mirosul insuportabil de fum . Eu m-am gandit să sun la 112 pentru pompieri și sa găsească ei exact adresa pentru a stinge focul și pentru a-l amenda bine pe respectivul/respectiva (da , sunt conștient ca nu-s sanse mari ca asta sa se poată realiza , dar poate îmi da cineva speranțe:) )
Vă mulțumesc anticipat!
Ps: este a doua noapte la rand când pățesc asta...
Daca se desfasoara activitatea de ardere resturi vegetale,etc ,automat exista si probe ,respectiv urmele arderii pe care autoritatile=politia teritoriala,ISU le pot constata si eventual sanctiona