avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Pot să fac succesiunea după mamă fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Pot să fac succesiunea după mamă fără că ea ...

Bună ziua! Pot să fac succesiunea după mamă fără că ea să fi făcut succesiunea după bunica? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:03, 6 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți.
Însă e mai ieftin și mai practic pentru dvs ca atunci când dezbateti succesiunea după mama, sa o faceți o singura data și sa cuprindeti absolut toate bunurile (ce a avut mama, ce a făcut mama cu tata și ce a mostenit mama de la părinții ei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire giovi_mik giovi_mik buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor - un beneficiar decedat Laur94 Laur94 Buna - as aprecia enorm o opinie in legatura cu un Certificat de Mosternitor pentru o gospodarie. Certificatul este pe numele tatalui meu decedat si a sorei ... (vezi toată discuția)
Buna seara! mama a murit acum 6 ani, eu fiind la momentul respectiv ... Mihai261348 Mihai261348 Buna seara! Mama a murit acum 6 ani, eu fiind la momentul respectiv major, acum vrea să dezbat masa succesorală după mama, eu fiind si singurul moștenitor, ... (vezi toată discuția)