avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Buna ziua. as dori sa aflu raspunsul la o intrebare legata de recalcularea pensiilor, deoarece in ultimul timp se vehiculeaza informatii contradictorii.

Sunt pensionar MApN si in prezent lucrez. Am renuntat la pensie pentru A-mi continua serviciul. Intrebarea mea este daca pensia mea va fi recalculata luand in consideratia si perioada in care am lucrat dupa pensionarea din functia pe ofiter MaPN. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:08, 1 Februarie 2010
Domnule florinfcc, trebuie sa nu va faceti griji deocamdata! Proiectul noii legi a pensiilor inca nu a plecat de la Guvern! Oricum, militarii, politistii si cei din serviciile secrete raman cu acele drepturi castigate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare de aprox. 8 ani in mapn, se ia in calcul la stabilirea stagiului complet de cotizare in sistemul public de pensii ? dell59 dell59 Bărbat născut la 18.05.1959[/b]. Din 16.06.1977 - 06.09.1982 lucrat ca civil. Din 12.09.1982 - 22.08.1995 urmat scoala militara de ofiteri activi. Din ... (vezi toată discuția)
La ce data pot beneficia de pensie militara de stat conform noului proiect de lege a pensiilor militare de stat safety safety Sunt nascut in 07.02.1967 si sunt colonel in rezerva(r)(am avut calitatea de militar/ofiter in cadrul sistemului de ordine publica/siguranta nationala ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare bubby bubby pensionar MApN din Iunie 2001, nascut 08.08.1957 , poate cere recalculare pensie pentru limita varsta (vezi toată discuția)