avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua și la mulți ani! Am și eu o întrebare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua și la mulți ani! Am și eu o întrebare dacă mă ...

Buna ziua și la mulți ani! Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns am o cumnată de 15 ani într-o casă familială și aș vrea să o scot de acolo sa o iau acasă problema este că fratele ei a avut o pedeapsă de 1 și jumate pe care a făcut-o pt conducere fără permis iar cei de acolo spun că trebuie curățat cazierul ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua și la mulți ani am o cumnată de 15 ani într-un ... Ana enache Ana enache Buna ziua și la mulți ani am o cumnată de 15 ani într-un centru de tip familiar și vreau să o scot de acolo problema este că fratele ei care este soțul ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis hypyy hypyy ma numesc calin si am fost prins cu masina fara permis acum ceva timp in urma aproximativ acum 2 ani jumate aveam varsta de 16 ani nu aam consumat alcol !! am ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis viosbuzau viosbuzau Salut, ma cheama Viorel si am 23 de ani.La data de 5 martie 2008 am primit o pedeapsa de 2 ani si 8 luni cu suspendare, cu dreptul la reabilitare pt conducere ... (vezi toată discuția)