avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua și la mulți ani am o cumnată de 15 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua și la mulți ani am o cumnată de 15 ani într-un ...

Buna ziua și la mulți ani am o cumnată de 15 ani într-un centru de tip familiar și vreau să o scot de acolo problema este că fratele ei care este soțul meu a fost închis pt conducere fără permis iar mengera de caz spune că din această cauză nu o putem lua
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:19, 8 Ianuarie 2024
Fără acordul instituției de stat DGASPC nu o puteți lua, decât prin decizie judecătească.
Doar instanța de judecată poate trece peste decizia DGASPC, și tind să cred că nu o va face., având în vedere situația juridică a (fratelui ei) soțului dumneavoastră
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua și la mulți ani! am și eu o întrebare dacă mă ... Ana enache Ana enache Buna ziua și la mulți ani! Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns am o cumnată de 15 ani într-o casă familială și aș vrea ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau ce? si de o saptamana elizabeta elizabeta domnilor avocati si consilieri juridici ,buna ziua numele meu este Ana si am urmatoarea problema: ;sant vaduva de 15 ani si pentru ca sotul meua avut ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau partaj? adrgelid adrgelid Bunicul meu, decedat 15 ani in urma, s-a recasatorit si a plecat de la casa lui, lasandu-l pe tatal meu cu toata familia. Tata a murit si el apoi dar nimeni nu ... (vezi toată discuția)