avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Zilele dintre 2 locuri de munca diferite ma afecteaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Zilele dintre 2 locuri de munca diferite ma afecteaza la stagiul de cotizare pentru concedii medicale la noul loc de munca?

Buna ziua. Daca imi dau demisia de la locul de munca cu data de 26 ianuarie si la noul loc de munca incep pe 1 februarie,zilele dintre cele doua locuri de munca ma afecteaza in vreun fel la adeverinta cu stagiu de cotizare pentru concedii medicale pe care o sa o duc la noul loc de munca? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 8 Ianuarie 2024
Nu va afecteaza acea intrerupere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)
Interuperea intre doua contracte de munca doriacristina doriacristina Buna ziua As dori sa va solicit niste informatii cu privire la ceea ce inseamna intreruperea intre 2 contracte de munca. Asa numita: intrerupere in carnetul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare g_dany19 g_dany19 Buna ziua. In urma cu o saptamana mi-am gasit un alt loc de munca. Printre documentele necesare la angajare mi s-a cerut adeverinta privind stagiu de ... (vezi toată discuția)