Bună ziua,
Sunt în perioada de preaviz pana la sfârșitul lunii și mai am vreo 7 zile de concediu (concediu de odihna, recuperări pentru sărbători lucrate, etc). Din câte știu este legal sa îmi acorde zilele libere în preaviz dacă vreau sa mi le iau. Șefa mea zice ca mi le pot plăti dacă nu le iau, dar eu vreau sa îmi iau liber. Există vreun motiv pentru care nu ar fi de acord cu asta?
Mulțumesc!
Vi se poate refuza cererea de CO daca nu este programat in acea perioada ..apoi, chiar daca va aproba CO , angajatorul poate rechema salariatul din concediul de odihnă în caz de forţă majoră sau pentru interese urgente care impun prezenţa salariatului la locul de muncă.
Concediu de odihna
Adriana68
La firma la care lucrez mi s-a spus la angajare ca pot lua concediu de odihna 2 saptamani vara si doua iarna.( ceea ce nu inseamna 20 zile calendaristice, ... (vezi toată discuția)
Demisie
Daliborka
Buna seara,
in cazul in care o persoana are concediu de odihna aprobat(semnat si de seful de departament) in perioada 14 august-22 august iar in data de 10 ... (vezi toată discuția)
Legea 329/2009
anonim1607
Buna ziua,
Lucrez in sector de stat (spital) si toata luna noiembrie am fost in concediu de odihna. La plata salariului aferent lunii noiembrie am constatat ... (vezi toată discuția)