avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am indemnizație pentru persoana cu handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am indemnizație pentru persoana cu handicap locomotor ...

Dacă am indemnizație pentru persoana cu handicap locomotor grav ,complementara si pensie de urmaș,pot sa-mi fac pensie de invaliditate -având amputatie membru inferior drept în totalitate (fără posibilitate de protezare),diabet zaharat tip 2 și anus împotriva naturii? Care din veniturile din cele enumerate mai sus for fi tăiate/oprite ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:32, 9 Ianuarie 2024
Trebuie sa alegeti o singura pensie.
-Cea de urmas, sau
-Pensia proprie de invaliditate.
Numai să fiți atent, că pensia de boală s-ar putea să fie mai mică ca cea de urmaș, dacă n-aveți mulți ani munciți, și să nu ieșți în pierdere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accident rutier AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Am si eu o intrebare . Pentru accident rutier grav din care a rezultat o proteza de sold pe viata , fara a putea folosii piciorul drept la ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Cintabine gabriela Cintabine gabriela Operat pe cord deschis protezat valvular si trei operatii la colon beneficiaza de pensie de handicap? (vezi toată discuția)