avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SOS An cumpărat în anul 2007, din credit bancar, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SOS An cumpărat în anul 2007, din credit bancar, teren in valoare ...

SOS An cumpărat în anul 2007, din credit bancar, teren in valoare de 50.000 euro. Vânzarea cumpărarea s a efectuat prin avocat și nu prin notar, nu mai aveam banii pt taxa de timbru. Ulterior, cunoștință veche, vânzătorul a negat totul. Am rămas cu creditul de platit, fara apartamentul cu care am girat și fără teren. Ce pot sa fac in această situație, având în vedere că nu răspunde nici la telefon, sau o cale de recuperare?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
Amalia dinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:56, 8 Ianuarie 2024
vanzare fara notar prin credit bancar? bizar.... poate ati facut un antecontract, insa legal vanzarea trebuie sa fie act autentic, plus intabulare.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare Amalia Dinu Amalia Dinu Am cumparat un teren in anul 2007 care a costat 50.000 Euro (CREDIT BANCAR) in urma caruia am incheiat contract de vanzare cumparare la avocat. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut un antecontract de vanzare cu un constructor ... GAlina2022 GAlina2022 Buna ziua, am facut un antecontract de vanzare cu un constructor pentru casa si teren si el a mai facut la cateva luni distanta acelasi antecontract pentru ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am o problema majora si v-as cere niste sfaturi. Impreuna cu fratele meu am cumparat un apartament in anul 2007. La semnarea antecontaractului ... (vezi toată discuția)