avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABULARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABULARE

Am cumparat un teren in anul 2007 care a costat 50.000 Euro (CREDIT BANCAR) in urma caruia am incheiat contract de vanzare cumparare la avocat. Doresc sa intabul terenul, ce trebuie sa fac avand in vedere ca vanzatorul este o persoana de rea credinta.
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2016
Amalia Dinu, Contabil
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:46, 18 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Luati legatura cu un inginer de cadastru care sa va intocmeasca dosarul si sa va faca schita terenului apoi dosarul respectiv il depuneti la Judecatorie si la O.C.P.I. , insotit de o cerere prin care solicitati intabularea terenului respectiv
Multe multumiri, sper ca o sa mai am ce intabula. O sa fac demersurile necesare.
nu va intabuleaza cu act facut la avocat. Trebuie in forma autentica la notariat sau mergeti in instanta sa obtineti o hotarare care sa tina loc de contract de vanzare cumparare. apoi faceti caadastru dupa care daca aveti rolul schimbat la fisc obtineti certificat fiscal si cadastristul va av intabuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren 3 persoane la comun Bubuka Bubuka Cumparare teren la comun Salutare, Doresc sa cumpara o parcela de teren de 500 mp. Vanzatorul are 1500 mp si nu vrea sa vanda parcele de 500 mp ca sa ... (vezi toată discuția)
Schita cadastrala modificata XYU XYU In cazul modificarii schitei cadastrale la solicitarea vanzatorului, in vederea incheierii CVC pentru o suprafata mai mica decat cea promisa, se poate recupera ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren MARIA STOENESCU MARIA STOENESCU Buna ziua, Pot cumpara un teren care nu are cadastru si intabulare? (vezi toată discuția)