avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva In 27.10.2023 CA Brasov s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva In 27.10.2023 CA Brasov s-a pronunțat definitiv ...

Concediere abuziva
In 27.10.2023 CA Brasov s-a pronunțat definitiv anulând decizia de concediere a mea din 5.07.2022 cu precizarea de reintegrare și plata despăgubirii salariale.
Nici până azi angajatorul nu s-a conformat deciziei instanței. Am făcut plângere penală și cerere executare silită care a fost încuviințată de judecător
La aflarea acestor demersuri angajatorul a făcut cerere de recurs în anulare pe motiv de greșeli materiale ,de care am fost înștiințat azi 8.01.2023 prin adresa CABrasov. Există riscul ca în continuare să tergiverseze executarea??? sau chiar să anuleze decizia curții?? Dacă DA , ce pârghii de soluționare mai am??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 8 Ianuarie 2024
Cred ca a formulat contestatie in anulare , nu recurs in anulare.

Instanța poate suspenda executarea hotărârii a cărei anulare se cere, sub condiția dării unei cauțiuni. Dacă motivul de contestație este întemeiat, instanța va pronunța o singură hotărâre prin care va anula hotărârea atacată și va soluționa cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare climescumarian climescumarian contestatia in anulare depusa in termenul de 15 zile la Curtea de apel ,anuleaza executarea unei hotarari care este investita cu formula executorie ? (vezi toată discuția)
Concediere dupa reintegrare viorell2004 viorell2004 In litigiu de munca ce a avut ca obiect contestatia impotriva concedierii individuale pentru motive ce nu tin de persoana salariatului, in recursul formulat de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - urgent! miha13 miha13 Buna ziua! Pot formula contestatie la executare daca hotararea instantei de fond in litigii de munca, care este executorie de drept, a fost incuviintata ... (vezi toată discuția)