avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa Romania impreuna cu sotul cetatean ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa Romania impreuna cu sotul cetatean ...

Detin o casa in Romania impreuna cu sotul meu care e cetatean german (50/50). Sotul are o fiica in Germania si doreste sa imi lase mie casa in totalitate pt ca fiica lui sa nu beneficieze si ea dupa moartea lui. Cum se procedeaza?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
DuDum, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:45, 9 Ianuarie 2024
Faceți un partaj în timpul căsătoriei.
Soțul va lasa casa, iar dvs ii achitați o sulta
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Act de domatie copil minor sozo sozo Buna, Sunt o mamica care doreste sa lase mostenire,[b]copilului inca minor[/b],( sa-l donez sau sa gasesc o modalitate legala) apartamentul bun propriu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am ajuns cu sotul meu la un consens.dorim sa facem ... dora881988 dora881988 Buna ziua.Am ajuns cu sotul meu la un consens.Dorim sa facem separare de bunuri ,fara sa divortam,el cedandu mi partea lui din proprietate…Se poate realiza ... (vezi toată discuția)