avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum aflu de la ce societate am poprire și care este ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum aflu de la ce societate am poprire și care este suma ?

Cum aflu de la ce societate am poprire și care este suma ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 9 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa primiti si dvs actul de infiintare al popririi.

Art. 783 C.proc.civ. - Înfiinţarea popririi
(1) Poprirea se înfiinţează fără somaţie, în baza încheierii de încuviinţare a executării, prin adresă în care se va preciza şi titlul executoriu în temeiul căruia s-a înfiinţat poprirea, ce va fi comunicată celei de-a treia persoane arătate la art. 781 alin. (1), împreună cu încheierea de încuviinţare a executării sau un certificat privind soluţia pronunţată în dosar. Despre măsura luată va fi înştiinţat şi debitorul, căruia i se va comunica, în copie, adresa de înfiinţare a popririi, la care se vor ataşa şi copii certificate de pe încheierea de încuviinţare a executării sau de pe certificatul privind soluţia pronunţată în dosar, şi titlul executoriu, în cazul în care acestea din urmă nu i-au fost anterior comunicate.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar gh3gh1 gh3gh1 am primit de la un executor judecatoresc o adesa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat, insotita de o incheiere de incuviintare silita. Executorul ... (vezi toată discuția)
Angajatorul are dreptul să îmi propeasca din salar fără aprobarea ... Nikolas 87 Nikolas 87 Angajatorul are dreptul să îmi propeasca din salar fără aprobarea mea (vezi toată discuția)
Instaurarea popririi pe contul de salariat Petrica Nicolae Petrica Nicolae Buna ziua, Numele meu este Nicolae Petrica . Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie ( prin lege ) instiintarea angajatorului,din partea ... (vezi toată discuția)