avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ordonanta de urgenta 52/2023
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ordonanta de urgenta 52/2023

Prin "ORDONANTA DE URGENTA 52 31/05/2023" sa creat o situatie destul de ciudata pt mici producatori."PERSOANE FIZICE"
Mai exact,ca sa fim in regula,dupa legea apelor 107/1996, cu toate modificarile ei , avem nevoie de autorizatie de gospodarire a apelor, OK "dosar cu sina" aprox 4000 lei/5 ani cu abonament de "mic consumator" cu tarif lei/mia de metri cubi.
Prin ordonanta 52, apele Romane vor acum si cota fixa de 2986+tva .
In tabelul din ordonanta, se specifica "Operatori Economici"
Eu persoana fizica, cu familia, trebuie sa platesc aceasta "cota fixa "

Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
monoga, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul tarife apa rece si apa calda - intretinere gabi.b gabi.b Am sunat la furnizorul de apa si mi s-a comunicat ca metrul cub de apa rece este 2,8 lei si apa de canal 1,2 lei. Cum se calculeaza apa facturata locatarilor ... (vezi toată discuția)
Diferente pret apa rece teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta . - Reacţia reprezentanţilor societăţii vine după ce, în repetate rânduri, mai mulţi ... (vezi toată discuția)
Tabel lunar cu plata la intretinere ContSters94817 ContSters94817 In fiecare luna in tabelul afisat cu intretinerea apare rubrica cu indexul citit de proprietar pe apometre la apa calda si apa rece si suma aferenta ... (vezi toată discuția)