avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Modificarile OUG 164/2022, privind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Modificarile OUG 164/2022, privind concediul si indemnizatia ...

Buna ziua,

Modificarile OUG 164/2022, privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, referitoare la "luna Tatalui" , se aplica in cazul in care CCC a inceput in Aprilie 2022?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 9 Ianuarie 2024
Nu se aplica ...OUG 164/2022 se aplica pentru situatiile ivite dupa intrarea ei in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sotia mea a născut pe 27.07.2021 si se afla in ccc. ... gavris88@yahoo.co.uk gavris88@yahoo.co.uk Buna ziua. Sotia mea a născut pe 27.07.2021 si se afla in CCC. La sfaristul perioadei de CCC eu trebuie sa iau 1 luna de CCC sau 2 luni? Va intreb pentru ca ... (vezi toată discuția)
În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației ... Casiana epure Casiana epure În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației în calcul gemenilor, plus celelalte modificări, trebuiau sa între în aplicare în termen de ... (vezi toată discuția)
Plafon indemnizatie crestere copil in valoare de 3400 ron...anulat...din 1 ianuarie 2016 Marius Vladut Marius Vladut Buna ziua, In urma cu cateva ore Ministrul Muncii doamna Rovana Plumb a facut o declaratie in care spunea printre altele ca, de la 1 ianuarie 2016 va fi ... (vezi toată discuția)