avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea succesiunii . Dupa moartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea succesiunii . Dupa moartea ...

Dezbaterea succesiunii in lipsa unui mostenitor
Dupa moartea unui parinte -au trecut trei luni-dorim sa facem sucesiunea. Din pacate un mostenitor, timp de 10 ani, nu a mai vrut sa intre in legatura cu noi , motiv pentru care nu cunoastem : adresa, nr telefon, doar tara in care traieste. Notarul a spus ca nu ne poate ajuta in acest caz. Va rog frumos, sa-mi spuneti ce putem sa facem in acest caz?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:10, 9 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va rezolva la instanță.
Mergeti la avocat pentru demararea procedurilor legale.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, as dori sa va cer sfatul și ajutorul în legătura ... ACristianG ACristianG Buna seara, As dori sa va cer sfatul și ajutorul în legătura cu o problema de succesiune. Sunt nepotul bunicii care a decedat cu puțin timp în ... (vezi toată discuția)
Act proprietate in urma testamentului titi2009 titi2009 As avea rugamintea sa-mi clarificati urmatoarea neclaritate: am un cavou lasat prin testament de parintii mei care sunt decedati si as dori sa trec cavoul pe ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire goghiu goghiu Buna ziua, A s dori sa ma lamuriti in legatura cu dezbaterea mostenirii, ce documente sunt necesare si care sunt costurile cu aproximatie a acestei ... (vezi toată discuția)