avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, o casă construită în urmă cu 14 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, o casă construită în urmă cu 14 ani fără autorizație ...

Bună ziua, o casă construită în urmă cu 14 ani fără autorizație de construcție deoarece nu a fost dezbătută succesiunea și nu aveam act de proprietate pe teren, cum se poate face intrarea în legalitate,. Se poate face intabularea prin programul național de intabulare .Dacă cineva, un"biinevoitor"va vrea să facă o reclamație pt construcție fără autorizație se mai poate ?Adică dacă a trecut termenul de 3 ani și s-a prescris ,se mai poate face reclamație la primărie sau institutl de stat în construcție.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pentru o casa construita fara autorizatie in 1967 Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Problema pe care o am este legata de dreptul de proprietate asupra imobilului. Pentru teren am obtinut hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act ... (vezi toată discuția)
Construire casa dor_ados dor_ados am cumparat un teren cu o casa construita pe el(aceasa este batraneasca si nu are acoperis cei care mi-au vandut nu au acte de proprietate pe constructie iar ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru constructie fara autorizatie krysy krysy buna ziua ... in anul 1990 tatal meu a platit o amenda pt un imobil ridicat fara autorizatie de constructzie ...anul trecut dansul a decedat iar noua ... (vezi toată discuția)