avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice buna ziua! 1.intr-o asociere care sunt atributiile ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

buna ziua! 1.intr-o asociere care sunt atributiile liderului ...

buna ziua!
1.intr-o asociere care sunt atributiile liderului de asociat si a asociatului?
2.asociatul poate factura in nume propriu daca oferta este depusa in numele liderului?
3.asociatul poate incheia un acord cadru in nume propriu daca oferta este depusa pe numele liderului de asociere?

Alte discuții în legătură

Speta achizitie publica - derulare contract prestator asociere mihaela_faxmedia mihaela_faxmedia Buna ziua, Va supun atentiei o procedura de achizitie cu mai multe puncte nevralgice spun eu, as vrea sa vad si parerea dumneavoastra: In primul rand ... (vezi toată discuția)
Contract de lucrari-asociati ContSters271735 ContSters271735 Buna ziua! Am participat la o licitatie in asociere. Am castigat licitatia si s-a incheiat contractul de lucrari. Problema este ca la partile contractane ... (vezi toată discuția)
Acord asociere participare licitatie florycutz florycutz Buna ziua As vrea sa stiu daca este vreo problema din punct de vedere juridic daca intr-o procedura de achizitie, o asociere de 3 operatori economici (lider+2 ... (vezi toată discuția)