avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, Un salariat are stagiu de cotizare la firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, Un salariat are stagiu de cotizare la firma noastra ...

buna ziua,
Un salariat are stagiu de cotizare la firma noastra de 3 luni.
Pentru completare , a adus adeverinta stagiu de la fostul angajator pt 4 luni cat a lucrat acolo.
Se incadreaza ca fiind in ultimele 12 luni.

Se considera complet stagiul in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 9 Ianuarie 2024
tagiul minim de asigurare pentru acordarea indemnizaţiilor prevăzute de OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, cu modificările şi completările ulterioare, este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical genigeni genigeni un angajat a adus concediu medical desi e angajat doar de doua luni la noi la firma...el nu vrea sa-mi dea dovada ca a lucrat in alta parte inca 4 luni inainte ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine un certificat medical? ale2012 ale2012 buna dimineata.mam angajat in data de 04.11.2013 si acuma mam inbolnavit si ma intereseaza daca poate sa imi dea medicul foaie de boala si cate zile poate sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical gina2010 gina2010 daca salariatul este angajat de pe 02.02.2015 si de pe 25 martie imi aduce concediu medical, este vreo problema tinand cont ca nu a mai lucrat anterior iar ... (vezi toată discuția)