avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca ma angajez pierd indemnizatia de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca ma angajez pierd indemnizatia de crestere a copilului?

Buna ziua,as dori sa ma interesez daca ma angajez,pot beneficia in continuare de indemnizatia pentru cresterea copilului sau nu?Mentionez ca sunt studenta in anul 2,si am un copil de 6luni.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 14:00, 1 Februarie 2010
Daca te angajezi, declari ca te-ai angajat la primaria unde ti-ai depus dosarul pt indemnizatie si primesti doar 100 lei + alocatia de 200 lei
art 12 OUG 148/2005
(2) Plata indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2, se suspenda începând cu ziua urmatoare celei în care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si servici in acelasi timp mady_dd mady_dd In cazul in care beneficiez deja de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani si am fost solicitata de la fostul meu loc de munca sa efectuez ... (vezi toată discuția)
Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru crestere copil irumes irumes In cazul meu este vorba despre faptul ca urmeaza sa nasc in luna martie 2016. Nu am desfasurat activitati care sa genereze venituri pe baza de cim in ultimele ... (vezi toată discuția)