avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am o problema cu asociația de locatari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am o problema cu asociația de locatari privind întreținerea(am ...

Buna ziua,
Am o problema cu asociația de locatari privind întreținerea(am o restanță considerabila)dar am observat că apometrele nu le am citit de câțiva ani buni și exista diferente mari la apa caldă și apă rece.Imi poate spune cineva daca sumele care rezultă din diferențele de indici pot fi scăzute din întreținere(suma restanță)?și dacă da care ar fi legea sau articolul care specifica acest lucru.Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:22, 11 Ianuarie 2024
Dumneavoastra nu ati declarat consumurile, dar asociatia de proprietari trebuie sa functioneze, da? Cum ? Probabil ca v-au repartizat costuri in pausal si efectiv acum, nimeni nu sa tina cont de indecsii dvs.
Mergeti la asociatie si va clarificati aceste probleme, vedeti ce regulamente s-au aplica in cazul dvs (cum se procedeaza cu proprietarii care nu prezinta indecsii 1-2 3 luni, 1-2-3 ani...
Dar dvs. ce parere aveti in legatura cu cele aratate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema,detin ... paula38 paula38 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema,detin o garsoniera din luna august anul trecut si pina in prezent nefiind in tara ,nu am putut citi ... (vezi toată discuția)
Are dreptul asociatia de locatari sa ma taxeze pt un consum foarte mare de apa si sa nu regularizeze din urma atunci cand aduc citirea?! Andralore Andralore Buna ziua. Are dreptul asociatia de locatari (inca nu e asociatie de proprietari cf noii legi) sa refuze sa regularizeze consumul foarte mare taxat pe lunile ... (vezi toată discuția)
Impartire diferente consum apa andrei_70 andrei_70 Cum este legal sa se procedeze in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim diferentele de ... (vezi toată discuția)