avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizație daca sunt la seral ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizație daca sunt la seral ?

Primesc indemnizație daca sunt la seral ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 9 Ianuarie 2024
Nu cred.

Art. 2, alin. 5 din OUG 111/2010
...
m) frecventează, fără întrerupere, cursurile de zi ale învăţământului preuniversitar,
inclusiv în cadrul programului "A doua şansă", sau, după caz, universitar la nivelul
studiilor universitare de licenţă ori de master, precum şi ale învăţământului
postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, în ţară sau în străinătate,
într-un domeniu recunoscut de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului,
cu excepţia situaţiei de întrerupere a cursurilor din motive medicale;
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
Ionut.ion, utilizator
Numai daca lucrati in acelasi timp ce sunteti la seral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea copilului Ayram Ayram Dacă sunt studenta in ultimul an si va trebui sa nasc in octombrie iar studiile le termin in iunie pot beneficia de venituri? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama studenta aura_pirva35 aura_pirva35 Buna ziua. Am o nepoata in anul 3 de facultate , insarcinata . Fiind studenta poate beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
In legatura cu acordarea indemnizatiei de crestere a copilului simonabaciu simonabaciu sunt eleva la seral progresiv la zi,si am depus cerere pentru acordarea indemnizatiei,si mi s-a respins pe motiv ca sunt seralista!de ce?in lege nu ... (vezi toată discuția)