avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Are cineva idee unde se afla arhiva de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Are cineva idee unde se afla arhiva de la Uzina 2 ...

Buna ziua? Are cineva idee unde se afla arhiva de la Uzina 2 Brasov. Mama mea a avut cartea de munca la o firma din Brașov, care a ars si sa dus dupa câțiva ani după cartea de munca, i-au refacut cartea de munca, dar pe ia apare doar vechimea de la acel loc de munca. Cum se poate recupera restul de vechime? La casa de pensie nu au putut sa o ajute.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 9 Ianuarie 2024
Intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am lucrat la uzina tractorul brașov în perioada ... Baciu Virginia Baciu Virginia Bună ziua am lucrat la Uzina Tractorul Brașov în perioada 1981-1983 că frezor.Cum pot să obțin o adeverință cu perioada lucrată.Am lucrat la o ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)