avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, daca am lucrat la o companie si am facut o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, daca am lucrat la o companie si am facut o rata pe ...

Buna ziua, daca am lucrat la o companie si am facut o rata pe numele cuiva deoarece aveam nevoie sa imi salvez viata avand probleme medicale pe atunci(regret fapta facuta) si acum acea pers este chemata la tribunal,cum pot rezolva problema pentru a nu face puscarie daca se ajunge la mine?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:49, 11 Ianuarie 2024
Nu se face puscarie decat pentru savarsirea unei infractiuni ... de ce este chemata in judecata acea persoana ?
Pentru ca are rata pe numele ei facuta de mine, ea a achitat produsul integral, iar eu am pus in rate...

Cornel Vasile a scris:

Nu se face puscarie decat pentru savarsirea unei infractiuni ... de ce este chemata in judecata acea persoana ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si ati p[latit macar ratele daca tot ati facut un fals ? banuiesc ca nu, ca de aia se incearaca executarea silita.
pe langa faptul ca veti plati paguba, raspundeti si penal.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
Si nu se poate face nimic? De a nu raspunde penal?

gi-jane2 a scris:

si ati p[latit macar ratele daca tot ati facut un fals ? banuiesc ca nu, ca de aia se incearaca executarea silita.
pe langa faptul ca veti plati paguba, raspundeti si penal.

poti achita suma datorita de persoana ca sa nu se ajunga acolo. Daca cunosti persoana, vb cu ea.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin mr.weed mr.weed buna ziua, incep prin a spune ca imi regret fapta, dar ca boala psihica pe care o am nu ma lasa uneori sa ma abtin. povestea este asa, astazi, am intrat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul ... cremene1980 cremene1980 Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul la volan....Am intrat intr-un copac, cu masina personala, fara daune decat asupa masini. aveam ... (vezi toată discuția)
Am condus cu numere expirate iancu_madalina iancu_madalina Buna ziua. Acum o luna de zile am fost oprit de politie iar numerele rosii provizori erau expirate. Acum nelamurirea mea este ca a trecut o luna si eu nu stiu ... (vezi toată discuția)