avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o masina la mana a doua din România, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o masina la mana a doua din România, masina a fost ...

Am cumpărat o masina la mana a doua din românia ,masina a fost cumpărată inaintea mea cu o luna de catre un domn cu acte in regula a trecuto la primarie dar nu ia schimbat balonul și cartea de identitate a masini pe numele lui eu am cumparato cu fiscal scos de la dânsul, stiti daca exista impedimete sa nu o pot inscrie pe numele meu ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:29, 10 Ianuarie 2024
E posibil sa aveti probleme, la DRPCIV se cere sa aveti intre documentele cerute si :
10) Certificatul de înmatriculare emis pe numele fostului proprietar;

ori dvs. aveti un CI pe numele altcuiva.
Contactati pe cei de la DRPCIV si lamuriti situatia.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Duba vanduta, proprietar neserios notever notever Buna ziua, Incep prin a spune ca tatal meu (decedat) a avut o duba pe care nu a apucat sa o inscrie pe numele lui. Eu am vandut duba acum 3 luni, cu un ... (vezi toată discuția)
Amenzi aliri96 aliri96 Buna seara,am si eu o problema.Am fost casatorita am divortat si in urma partajului masina ia revenit sotului.Masina a fost inmatriculata pe numele meu in ... (vezi toată discuția)