avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AMENZI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AMENZI

Buna seara,am si eu o problema.Am fost casatorita am divortat si in urma partajului masina ia revenit sotului.Masina a fost inmatriculata pe numele meu in momentul achizitionarii.Amana sa vina sa isi faca actele iar mie imi este teama de amenzi.Ce pot face?Cu hotararea de divort si actul de partaj pot contesta amenzile in caz ca apar pana la schimbarea actelor.Poate vinde masina?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: goldencobra , utilizator 22:59, 11 Octombrie 2012
Da,masina o poate vinde,face un contract de vanzare cumparare daca are o copie de pe actul de identitate al dumneavoastra,daca nu face un contract de mana si tot o vinde,stiu masini vandute de cateva ori asa,sau s-a vandut aceeasi masina la doi cumparatori,tzeapa cum s-ar numi,deci se poate..doar ca cel ce il cumpara in lipsa certificatului fiscal pe numele dumneavoastra nu va putea sa faca nimic,doar sa umble cu numerele existente,dumneavoastra puteti face o plangere la politie,nu stiu in cazul acesta cum se face fiindca nu ati vandut fizic masina si daca se accepta documentel mentionate,,si in momentul in care cel ce o conduce va fi oprit in trafic i se vor ridica placutele de inmatriculare
ar fi recomandat sa cereti parerea un avocat cat mai repede,sa stiti cum sa procedati ,sa nu aveti surprize,si sa aveti de umblat in viitor sa tot faceti contestatii,pt ca si daca de ex il amendeaza,amenda va veni cu intarziere pe numele dumneavoastra,si inca un lucru ce am uitat sa mentionez,am avut ocazia sa fiu oprit de multiple ori de politisti,in timp ce conduceam o masina inregistrata pe numele altcuiva si chiar mi s-a cerut contract de comodat,sau imputernicire,si odata s-a intamplat sa nu-l am la mine,cu chin cu vai m-a lasat ofiterul sa plec,mentionez ca era pe numel prietenei masina,din cauza taxe si impozite,si aveam o copie a CI a ei la mine,deci s-ar putea sa va contacteze in viitor politia in aceasta situatia,desi nu stiu procedurile in acest caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar pt masina vanduta andrei_petrescu andrei_petrescu Buna ziua, Problema de care ma lovesc este urmatoarea: anul trecut, in 14 dec, am vandut masina proprietate personala unei persoane domiciliata in alt judet ... (vezi toată discuția)
Declaratii false in procesul de partaj aniella70 aniella70 Buna ziua ! ma aflu in proces de partaj cu fostul meu sot din data de 18.02.2013 . Cererea de chemare in judecat a fost facut de el dar in cererea respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto doctoru09 doctoru09 Buna seara.Acum 3 ani de zile am cumparat un autovehicul pe numele meu din Spania,auto pe care nu l-am inscris din cauza taxei destul de mari.In momentul de ... (vezi toată discuția)