avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Kruk a preluat un credit de la banca. Am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Kruk a preluat un credit de la banca. Am primit o ...

Buna ziua. Kruk a preluat un credit de la banca. Am primit o Înștiințare prin care mi se cere sa fac un acord de plata cu ei.
Întrebarea mea este: cum ma îndrumați sa procedez cu acest acord ca sa știu sigur ca voi plăti ce trebuie și unde trebuie?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla pentru neplata? cucumihaela cucumihaela am un credit la o banca la care nu am mai platit de aproximativ un an din motive financiare...sotul este in somaj iar eu am 300 lei ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Executare silita, datorii la banci si kruk m_m m_m Buna ziua, Soacra mea a facut cateva imprumuturi pe vremurile cand se dadeau credite cu inconstienta si cum era de asteptat, dupa ce a iesit la pensie nu a ... (vezi toată discuția)